ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ, ξεκινά νέα ομάδα για ζευγάρια.

Στόχος της Ομάδας είναι η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων για ζητήματα καθημερινότητας, σχέσεων και επικοινωνίας καθώς και η βελτίωση του συντροφικού ρόλου. Η θεματολογία των συναντήσεων θα προσδιοριστεί  με βάση τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Η ομάδα θα έχει διάρκεια 2 μήνες (σύνολο συναντήσεων: 8) και οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη – αρχίζοντας από 21/10, και ώρες 18:00 μ.μ. 19:45 μ.μ., στο Αγρίνιο, στην αίθουσα Εκπαίδευσης του Κέντρου Πρόληψης (Φλ.Καραπαπά 3, 3ος όροφος).

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα
        Υπεύθυνος Ομάδας: Χάρης Λουκίδης, Ψυχολόγος, MSc.

 

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr  από Παρασκευή 02/10 έως και Δευτέρα 12/10 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770).

(Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος).