Βαρκάδες – Περιηγήσεις

Στη λίμνη των Κρεμαστών, ενώνονται τα νερά τεσσάρων ποταμών. Ενώνονται όμως και τέσσερις Δήμοι, της Αμφιλοχίας, του Αγρινίου, του Καρπενησίου και των Αγράφων, καθώς και δύο Περιφέρειες, της Δυτικής Ελλάδας και της Στερεάς.

Η μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη στην Ελλάδα προσφέρει ένα από τα ομορφότερα φυσικά τοπία στη χώρα μας, αφού τα πρασινογάλαζα νερά της περικλείονται από δαντελωτές ακτές που μοιάζουν με φιόρδ, περικυκλωμένα από βουνά, δάση και λιβάδια, γέφυρες και πετρογέφυρα.

Η περιοχή προσφέρει κάτι το διαφορετικό για κάθε επισκέπτη: ορεινές διαδρομές για ορειβασία και εναλλακτικό τουρισμό, μνημεία, αρχαιολογικούς και θρησκευτικούς χώρους, όμορφα, γραφικά χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας για επίσκεψη και περιήγηση.

Οι δωρεάν βαρκάδες, που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με μεγάλη επιτυχία, αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε τη λίμνη των Κρεμαστών.

Είναι βέβαιο ότι οι ομορφιές που θα συναντήσετε θα σας προκαλέσουν να την επισκεφθείτε ξανά και ξανά, ώστε να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα από όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει η περιοχή μας!

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας,

Γιώργος Κατσούλας

 

 

 

 

 

 

 

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2237022822, 6978210268