Συνδυαστική δράση καθαρισμού στα βράχια του παραλιακού μετώπου από Δήμο Αμφιλοχίας και Πολιτιστικό Κέντρο

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδυαστική δράση καθαρισμού στα βράχια του παραλιακού μετώπου από Δήμο Αμφιλοχίας και Πολιτιστικό Κέντρο

 

Σκουπίδια και φερτά υλικά από τα βράχια του παραλιακού μετώπου καθάρισαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αμφιλοχίας και εθελοντές του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας.

Το προσωπικό του Δήμου, μαζί με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας Ρούλα Μέλου, την Αντιπρόεδρο Νάντια Βάρδια, και το μέλος Βαγγέλη Σαλμά, αφαίρεσαν μεγάλο όγκο απορριμμάτων που μόλυναν και ασχήμυναν μια περιοχή έμπροσθεν καταστημάτων, από την οποία μάλιστα διέρχονται κάθε μέρα δεκάδες δημότες.

Συγκεκριμένα, αφαιρέθηκε πλήθος από πλαστικά σκουπίδια διαφόρων ειδών, κομμάτια νάιλον, καφάσια, σκοινιά και δίκτυα, ξύλα και κλαδιά δέντρων, σκουριασμένες καρέκλες και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας Ρούλα Μέλου και τα υπόλοιπα μέλη του κέντρου για την πρωτοβουλία τους να συμβάλλουν εθελοντικά στη δράση καθαριότητας ενός τόσο πολυσύχναστου σημείου της πόλης μας. Ελπίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και ο σεβασμός στο περιβάλλον να γίνει συνείδηση όλων μας.