Καλή σχολική χρονιά και πρόοδο στους μαθητές των σχολείων ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλή σχολική χρονιά και πρόοδο στους μαθητές των σχολείων ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας

 

Ευχές για καλή σχολική χρονιά, απόκτηση γνώσεων και πρόοδο αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες κλίσεις του καθενός, έδωσε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας μετά το πέρας του καθιερωμένου σχολικού αγιασμού, στους μαθητές και καθηγητές του Λυκείου Αμφιλοχίας σήμερα.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, προέτρεψε τους μαθητές να μην αφήσουν το χρόνο να κυλήσει δίχως να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες σε όλη τους τη ζωή. Αναφορικά δε με την πανδημία του κορονοϊού, σύστησε προσοχή ώστε να μη χρειαστεί να ζήσουμε την επανάληψη των οδυνηρών μέτρων που χαρακτήρισαν τις προηγούμενες χρονιές. Απευθυνόμενος στο διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος, μέσω των σχολικών επιτροπών και του αρμόδιου αντιδημάρχου, θα συνδράμει σε κάθε υλικοτεχνικό ζήτημα η οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να εξελιχθεί απρόσκοπτα.

Η δημοτική αρχή εκπροσωπήθηκε από αντιδημάρχους, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, δημοτικούς συμβούλους και προέδρους των σχολικών επιτροπών, οι οποίοι παραβρέθηκαν στις τελετές αγιασμού που πραγματοποιήθηκα στα σχολεία του Δήμου Αμφιλοχίας.