Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Χαλκιόπουλο από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Χαλκιόπουλο από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες

 

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο θα προσφερθούν στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων από Κυριακή 9 έως Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 από πλήρως εξοπλισμένες Κινητές Ιατρικές Μονάδες.

Το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας – Κινητές Ιατρικές Μονάδες, αποτελεί πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τελεί υπό την αιγίδα της Α’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιανουάριο του 2014 και έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 121 αποστολές στα χρόνια της λειτουργίας του.

Οι ιατρικές ειδικότητες που θα είναι διαθέσιμες, είναι οι παρακάτω: Γυναικολόγος, Διαιτολόγος, Καρδιολόγος, Νευρολόγος, Ορθοπαιδικός, Οφθαλμίατρος, Χειρουργός, Ψυχολόγος και ΩΡΛ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση εξετάσεων είναι το κλείσιμο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας MyKIM, στην οποία έχετε πρόσβαση από το σύνδεσμο https://mykim.gr/ ή μέσω της εφαρμογής MyKIM για κινητό η οποία είναι διαθέσιμη σε Playstore & Appstore.

Για την καταχώρηση ραντεβού απαιτούνται:  Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ΑΜΚΑ και Κινητό Τηλέφωνο, στο οποίο θα ειδοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι με γραπτό SMS επιβεβαίωσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία των ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 2102447694.

myKIM – Σύντομες οδηγίες χρήσης