ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ

 

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)  ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας (ρύζι φασόλια, φακές, ζάχαρη  κτλ) , όπως και ειδών υγιεινής (καθαριστικά γενικής χρήσης, σαμπουάν κτλ).

  Η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΘΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ  ΠΑΛΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ .

Οι ημερομηνίες διανομής είναι οι εξής:

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι
  • ΠΕΜΠΤΗ 22/11/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι

 

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσον.

Θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας και οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ , και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Επίσης καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους και μια εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.

 

Ο  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Δήμου Αμφιλοχίας

Χούτας Νικόλαος