Αυτό το Σάββατο, ποδηλατώ στην Αμφιλοχία!

Δευτέρα 30 Μαίου 2022

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτό το Σάββατο, ποδηλατώ στην Αμφιλοχία!

 

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, κάνουμε ποδήλατο στην παραλία της Αμφιλοχίας και προωθούμε ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης αλλά και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας! Ο Δήμος Αμφιλοχίας και το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και σας καλούν να πάρετε τα ποδήλατά σας και να έρθετε στην 3η Ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Λιμάνι της πόλης

 

Η Ποδηλατοβόλτα θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές, μια μήκους 2,5χμ για παιδιά (απαραίτητη η συνοδεία από γονέα ή κηδεμόνα), με εκκίνηση στις 18:30 από το Λιμάνι Αμφιλοχίας και κατεύθυνση κυκλικός κόμβος, ανατολική πλαζ, αναστροφή κι επιστροφή στο Λιμάνι.

 

Η δεύτερη διαδρομή, μήκους 10χμ, ξεκινά στις 19:30 από το Λιμάνι Αμφιλοχίας και ακολουθεί τη διαδρομή Λιμάνι-κυκλικός κόμβος-κόμβος ΚΑΦΚΑ, αναστροφή κι επιστροφή για τερματισμό ξανά στο Λιμάνι.

 

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τα ποδήλατά τους σε καλή λειτουργική κατάσταση για την αποφυγή απροόπτων και να φορούν κράνος προστασίας και, αν είναι εφικτό, ρούχα υψηλής ορατότητας με ανακλαστικές επιφάνειες.