ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αμφιλοχίας προσφέρει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα – πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή .
Στο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς περιλαμβάνονται συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών, παιδικό θέατρο, χορευτικές εκδηλώσεις , θεατρικές παραστάσεις και αθλητικοί αγώνες.
Στην κορυφή του προγράμματος βρίσκεται η «Βαρκαρόλα» στην παραλία της Αμφιλοχίας. Πρόκειται για μια εκδήλωση – θεσμό για την πόλη της Αμφιλοχίας που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές με ρομαντικό πνεύμα.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γρηγόριος Παπούλιας δηλώνει ότι έγινε συντονισμένη προσπάθεια ώστε το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων 2017 να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ανθρώπων με διαφορετικές προτιμήσεις. Ο κος Παπούλιας σημειώνει ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις και στις τρείς δημοτικές ενότητες ενώ τη διοργάνωση του εκτός του Δήμου Αμφιλοχίας έχει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος» η Πινακοθήκη Μάργαρη καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι κάθε δημοτικής ενότητας που πλαισιώνουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.