Κινητές Ιατρικές Μονάδες στο Χαλκιόπουλο από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου και στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αμφιλοχίας με το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την υποστήριξη του Κέντρου Υγείας Χαλκιοπούλων και του Διευθυντή κ. Μώκου Κωνσταντίνου, από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024 Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται στο Χαλκιόπουλο.

Ειδικότερα, οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας από τις 09:00 – 17:00 με ειδικότητες Καρδιολόγου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου, Γενικού Χειρούργου, Παιδιάτρου, ΩΡΛ, Ακτινολόγου, Διαιτολόγου, Νευρολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις.

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων (2647360000) είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://mykim.gr.

Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2102447694.