Επίσκεψη Απόστολου Κατσιφάρα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Απόστολου Κατσιφάρα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας

 

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο» και πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, ο επικεφαλής παράταξης Μάρκος Βασίλας, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τον κ. Κατσιφάρα συνόδευαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνα Κατσαρή και Γιάννης Λύτρας.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας ενημέρωσε τον κ. Κατσιφάρα για προβλήματα και ζητήματα του Δήμου, ενώ αναζητήθηκαν πιθανές λύσεις σε αυτά. Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν: τα προβλήματα άρδευσης καλλιεργήσιμων εκτάσεων, η επείγουσα ανάγκη για εκσυγχρονισμό των κτηνοτροφικών μονάδων με την προώθηση του εξηλεκτρισμού, τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την ακαρπία των ελιών και η δυνατότητα περαιτέρω ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και προώθησής τους σε υπερτοπικές αγορές, σε συνδυασμό με την καθιέρωση ονομασιών προέλευσης αλλά και βελτίωσης των διαδικασιών συσκευασίας και μεταποίησης.

Ο κ. Κατσιφάρας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι που τον συνόδευσαν, άκουσαν με προσοχή τα ζητήματα που τους τέθηκαν, εξέφρασαν τις δικές τους προτάσεις και δεσμευτήκαν για την υποστήριξη των ζητημάτων αυτών σε περιφερειακό επίπεδο, αναγνωρίζοντας τη σημασία της πολυεπίπεδης συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.