Δύο μέρες απομένουν για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στην Αμφιλοχία!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο μέρες απομένουν για τη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου στην Αμφιλοχία!

 

Μόλις δύο ημέρες απομένουν για το μεγάλο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στο Δήμο Αμφιλοχίας, τη συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021, στις 21:30 το βράδυ στο Λιμάνι της Αμφιλοχίας.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια, πλαισιωμένη από ένα εξαιρετικό μουσικό σχήμα, θα διασκεδάσει όλους τους θαυμαστές της σε μια μουσική εκδήλωση που προσφέρεται δωρεάν από το Δήμο Αμφιλοχίας.

Η είσοδος στο συναυλιακό χώρο είναι ελεύθερη, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο www.dimosamfilochias.gr/synaylia-me-tin-eleni-tsaligopoyloy/ προκειμένου να τηρηθεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός θεατών, σύμφωνα με τους υγειονομικούς περιορισμούς που βρίσκονται σε ισχύ εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, παρακαλούνται να κάνουν κράτηση μέσω της πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, καθώς κατά την προσέλευση θα τους ζητηθεί να επιδείξουν τον κωδικό κράτησης (QR code). Κρατήσεις θα μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας, δηλαδή έως τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης.

Επίσης, παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να φορούν μάσκα προστασίας κατά την είσοδο και έξοδο από το συναυλιακό χώρο και να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία κατά την παραμονή τους σε αυτόν.