Απολογισμός της δράσης πρόληψης της υγείας στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων των Κινητών Μονάδων του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

386 άνθρωποι εξυπηρετήθηκαν, 956 ραντεβού κλείστηκαν και 1.096 εξετάσεις διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια της δράσης πρόληψης της υγείας που πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων από τις Κινητές Μονάδες του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και με την υποστήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας.
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες παρέμειναν για τρεις ημέρες στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων με ειδικότητες Καρδιολόγου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου, Γενικού Χειρούργου, Παιδιάτρου, ΩΡΛ, Ακτινολόγου, Διαιτολόγου, Νευρολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, παρέχοντας σε δημότες όλων των ηλικιών δωρεάν υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις.
Τη δράση υποστήριξε το Κέντρο Υγείας Υγείας Χαλκιοπούλων και ο Διευθυντής κ. Μώκος Κωνσταντίνος.
*Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)