Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αμφιλοχίας με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος

Συνάντηση εργασίας στο γραφείο του είχε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης, με κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο στελέχωναν ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Κος Σολδάτος Βασίλειος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχος κο Χριπάτσιος Κωνσταντίνος και ο Υποδιοικητής Π.Υ. Αμφιλοχίας Αντιπύραρχος Κος Παπαθανάσης Νικόλαος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμφιλοχίας κος Γεώργιος Χούτας, για την ενημέρωση του κλιμακίου.

Η συνάντηση εργασίας είχε θέμα την αντιπυρική περίοδο 2024. Συζητήθηκαν θέματα όπως η ετοιμότητα των διαθέσιμων μέσων του Δήμου, η υλοποίηση δράσεων και προπαρασκευαστικές ενέργειες σε θέματα πυρασφάλειας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον νέο διοικητή για την επίσκεψη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, επισημαίνοντας την περαιτέρω συνεργασία του Δήμου με την Π.Υ. Ανέπτυξε την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου, με τον διαθέσιμο στόλο αλλά και με μνημόνια συνεργασίας ιδιωτών, αναφερόμενος στις καθημερινές παρεμβάσεις και ενέργειες για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.