Σήμερα η κοπή πίτας του Δήμου Αμφιλοχίας στο Δημαρχείο

Με θερμές ευχές για μια δημιουργική χρονιά και μια γόνιμη συνεργασία για το καλό του τόπου μας πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή της πίτας του Δήμου Αμφιλοχίας στο Δημαρχείο.

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος, Σάκης Τορουνίδης στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Στον σύντομο χαιρετισμό του έστειλε ευχές, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο προσωπικό που εργάζεται καθημερινά για την εξυπηρέτηση των δημοτών και θέτοντας τις προτεραιότητες και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής για το 2024.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θέλω να γνωρίζετε πως είμαι δίπλα σας και σκοπός μου είναι να έχουμε περισσότερες συναντήσεις και να αναπτύξουμε μια γόνιμη συνεργασία. Με ανοιχτή και συνεχή επικοινωνία. Δουλεύοντας μαζί ως ομάδα. Η Δημοτική Αρχή, οι Δημοτική Υπάλληλοι και οι Δημότες. Καλώντας όλους σας να συμμετέχετε ενεργά στον σχεδιασμό με δικές σας προτάσεις και ιδέες. Η εμπειρία σας είναι πολύτιμη και θα χαρώ να σας ακούσω και να έχουμε μια γόνιμη συνεργασία. Με σκοπό να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τους δημότες μας. Με αγάπη για τον τόπο και τον Δήμο μας». 

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και το προσωπικό του Δήμου.