Ο Δήμος Αμφιλοχίας στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Ο Δήμος Αμφιλοχίας συμμετείχε και τη φετινή χρονιά στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ξεχωριστή παρουσία στο Περίπτερο Δυτικής Ελλάδας, όπου είχαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε με δυναμικό τρόπο τις φυσικές ομορφιές και τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας.
Μέσα από την προβολή οπτικοακουστικού υλικού του Δήμου Αμφιλοχίας, τη διανομή μονόφυλλου φυλλαδίου με τοπόσημα της περιοχής, γαστρονομικά δρώμενα και παρουσίαση τοπικών προϊόντων. ο Δήμος μας κατάφερε να ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στην κορυφαία έκθεση.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο Δήμος Αμφιλοχίας παρουσίασε στην εκδήλωση “Γεύσεις Ελλαδας-τοπικα προϊόντα” το Τμήμα Γυναικών – Χειροτεχνίας του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Περδικακίου, με την κα Σοφία Γρέντζελου να κλέβει τις εντυπώσεις, παρασκευάζοντας ζωντανά χειροποίητο τραχανά και παραδοσιακή τραχανόπιτα, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον αυθορμητισμό της και ερμηνεύοντας παράλληλα παραδοσιακά τραγούδια της περιοχής μας.
Η συμμετοχή μας στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου για ενίσχυση της προβολής του και της ανάδειξης των πλεονεκτημάτων της περιοχής.
Τον Δήμο Αμφιλοχίας εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Ειρήνη Φίλου και Δημήτρης Φούκας.


















