Ξεκίνησε η δράση πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με τις Κινητές Μονάδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων

Με αγιασμό στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων και καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Κώστα Γαλάνη και Θωμά Μπαγιάτη ξεκίνησε σήμερα η δράση πρωτοβάθμιας φροντίδας, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αμφιλοχίας με τις Κινητές Μονάδες του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλων έως την Κυριακή 7 Απριλίου από τις 09:00 – 17:00 με ειδικότητες Καρδιολόγου, Γυναικολόγου, Οφθαλμίατρου, Γενικού Χειρούργου, Παιδιάτρου, ΩΡΛ, Ακτινολόγου, Διαιτολόγου, Νευρολόγου, Ψυχολόγου και Παιδοψυχολόγου, παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις.
Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων (2647360000) είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://mykim.gr.
*Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
Τη δράση υποστηρίζει το Κέντρο Υγείας Υγείας Χαλκιοπούλων και ο Διευθυντής κ. Μώκος Κωνσταντίνος.
Εικόνες: